8 Kasım programı açıklandı

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, 8 Kasım Lüleburgaz’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nu coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını belirtti.
8 Kasım programı açıklandı
Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 8 Kasım günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacağını ancak sadece Belediye çelenginin sunulacağını belirtti. Özkan, “Daha sonra başkanımız ve belediye meclis üyelerimiz 65.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun’a şükran ziyaretinde bulunacağız. Ve saat 10:00’da Kurtuluş gelini ve Kaymakamımız Sayın Cemalettin Yılmaz’a şehrin anahtarı teslim edilecek” dedi.
Ardından da Belediye Başkanı Halebak, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapacak. Halk oyunu ve dans gösterilerinin sunulacağı etkinliklerde Özcan Çeltikli’nin Gençlik Parkı’nda Dört Mevsim resim sergisi açılacak. Saat 18:00’de Grup Bergule sahne alacak ve havai fişek gösterisi yapılacak. Lüleburgaz Belediyesi tarafından saat 19:00’da Ata İş Merkezi 4.katında verilecek kokteylin ardından Aşkiye-Neşet Çal Sahnesi’nde Trockyablues eşliğinde “Şarkılarımızı Beraber Söylüyoruz” etkinliği yapılacak. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.