2019 yılı slogan için yarışma yapılacak

Lüleburgaz Belediyesi, 2019 yılını Atatürk’ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı ilan etmişti. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yılda slogan yarışması düzenleniyor.
2019 yılı slogan için yarışma yapılacak  

Lüleburgaz Belediyesi her sene olduğu gibi bu yılda temalı yılların sloganlarını ödüllü yarışma ile belirleyecek. 2019 yılı Atatürk’ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı için slogan yarışması başvuruları 1 Ekim’de başlarken, 17 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Yarışmaya tüm vatandaşlar katılabilecek. Yarışmanın kazananı ise 19 Ekim’de saat 17.00’da açıklanacak.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Düzenlenecek yarışma ile ‘Gençler! Cesaretimizi takviye ve devam ettiren sizsiniz’ diye seslenen, büyük önderimiz Atatürk’ ü, 19 Mayıs 1919’ un 100. Yıldönümünde ulusal ve ülkesel birlik ve bütünlüğümüzün temel güç kaynağı olan ve bu gücü ileriye taşıyacak olan gençliğin; anlama, anlatma fırsatı yaracak ortamı sağlamayı amaçlamaktadır.” denildi.

Yarışmada birinciye laptop, ikinci ve üçüncüye tablet hediye edilecek. Yarışma için başvurular ise Lüleburgaz Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kontrol Birimine yapılacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:19 tarihinde yazdırılmıştır.