Murat Gerenli aday adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün 12.30-13.45 saatleri arasında İstanbul Caddesi üzerinde bulunan parti binasında yapıldı. Toplantıya katılan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, CHP’den Lüleburgaz Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.
Murat Gerenli aday adaylığını açıkladı  

Murat Gerenli yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’da doğdum, Lüleburgaz Deresi’nde yüzmeyi, Lüleburgaz sokaklarında bisiklet sürmeyi öğrendim. 4 Mayıs 2018 tarihinde Belediye Meclisi’nin oyları ile Lüleburgaz Belediye Başkanı seçildim. Aşık olduğum Lüleburgaz’da hizmet etmeye devam etmek için 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’den Lüleburgaz Belediye başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.

 

Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün diğer aday adayları Özgür Kaya, Koray Şentürk ve Hasip Tuhan Gülaçar da katıldı.

 

Hakan Dedeoğlu ve Gökhan Serdar Özcanlar’ın başka bir programda olduğu öğrenildi.

 

Açıklamasından sonra uzun süre alkışlanan ve parti üyelerinden büyük ilgi gören Murat Gerenli, Pazartesi toplantısından sonra da ekibi ve sevenleri ile toplu fotoğraf çektirdi.

 

Ertan BAYER   

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.