Yenilikçi Girişimcilik Eğitimi düzenlendi

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yenilikçi Girişimcilik Alanında Eğiticinin Eğitimi programı düzenlendi.
Yenilikçi Girişimcilik Eğitimi düzenlendi  

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İnovasyon ve Tasarım yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Geleceğin Yıldız Girişimcileri’ projesinin ikincisi Yenilikçi Girişimcilik Alanında Eğiticinin Eğitimi programı ile başladı. Trakya’da hayata geçirilen ilk örnek proje olma özelliği taşıyan projenin eğitimleri 17 Aralık 2018 pazartesi günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) başladı.

Lüleburgaz İnovasyon Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte 12 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Demoday etkinliğinde başarılı olan 10 proje ekibi iş fikirlerini hayata geçirecek.

Düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz’da bulunan liselerde girişimcilik eğitimini öğrencilere vermek, liselerde girişimcilik derslerin aktif işlenmesini sağlamak için gönüllü olan öğretmenler katıldı. Girişimcilik konusunda bilgi ve tecrübelerini artırmak ve destek olmak amacıyla düzenlenen eğitimler, Business Networking Akademi Kurucusu Ertuğrul Belen, Embryonix Kuluçka Merkezi Kurucusu ve Müdürü Taylan Demirkaya tarafından verildi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.