Lüleburgaz evinde farklı

Lüleburgazspor, evinde karşılaştığı İncirlispor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı.
Lüleburgaz evinde farklı
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Lüleburgazspor, ligin 7.haftasında evinde İncirlispor ile karşı karşıya geldi. Maça baskılı başlayan ancak istediği pozisyonları bulamayan yeşil-kırmızılı takım girdiği pozisyonları da değerlendiremedi. İncirlispor’un etkisiz olduğu ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısına Lüleburgazspor’da Serkan’ın yerine oyuna Onurhan dahil oldu. İkinci yarıda sağ ve sol kanattan ataklar geliştiren Lüleburgazspor aradığı golü 58.dakikada buldu. Ceza sahasının dışında topu kontrol eden Serhat sert ve düzgün bir vuruşla mükemmel bir gole imza attı, 1-0. Golün ardından farkı açma çabalarına giren yeşil-kırmızılı takım maçın 89.dakikasında Tolga’nın yaptığı baskı sonucunda kazandığı topta, Kubilay’ın ceza sahasına gönderdiği topu Zafer tamamladı ve fark 2’ye çıktı. Maçın uzatma dakikalarında günün başarılı isimlerinden Tolga, skoru belirleyen golü kaydetti. Ceza sahası içinde topla buluşan Tolga’nın dönerek vuruşunda top ağalara gitti ve skor 3-0 oldu. Bu golle birlikte büyük sevinç yaşayan tribünler maçın bitiş düdüğüyle birlikte 8 Kasım Stadı’nı adeta bayram yerine çevirdiler. Lüleburgazspor aldığı bu galibiyet ile puanını 7’ye çıkartırken, 9.sıraya yükseldi.
Maçın ardından bir açıklama yapan Lüleburgazspor Teknik Direktörü Seyfullah Konyalı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, kendilerini desteklemeye gelen tüm taraftarlara teşekkür ettiğini belirtti.
 
Mutluluğunu kızıyla paylaştı
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşayan Lüleburgazsporlu futbolcular 3 puanın keyfini çıkardılar. Günün başarılı isimlerinden Tolga ise 3 puan sevincini kızıyla yaşadı. Maçın ardından koşarak sahaya giren ve babasına sarılan Fatma Nur tezahüratlara eşlik etti.
Babasının sevincine ortak olan minik Fatma Nur, babasını öperek tebrik etti. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.