Kırklareli’nin ilk Fen Lisesi Mektebim’de

Mektebim Okulları Lüleburgaz Kampüsü, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde bünyesine Anadolu Lisesi ve Fen Lisesini de kattı.
Kırklareli’nin ilk Fen Lisesi Mektebim’de  

Emin adımlarla büyümeye devam eden Mektebim Okulları açtığı Fen Lisesi ile Kırklareli’de bulunan ilk ve tek özel fen lisesini de bünyesinde bulundurdu. Lüleburgaz Kepirtepe Mevkii’nde yaklaşık 50 dönümlük kampüs içerisinde eğitim-öğretim hayatına devam eden Mektebim Okulları’nda 17 Şubat 2019 tarihinde yapacağı kayıt kabul sınavıyla ön kayıtlara başlayacak.

20 dönüme yakın kapalı alana sahip Mektebim Koleji’nin içerisinde 52 derslik,1 adet spor salonu, 1 yüzme havuzu, 450 kişi kapasiteli 1 yemekhane, 1 robotik kodlama sınıfı, 1 drama salonu, 400 kişi kapasiteli tam donanımlı konferans salonu, 1 resim atölyesi, 1piyano dersliği, 1 gitar dersliği, 1 satranç sınıfı, 1 adet dans ve bale salonu, 1 adet revir ve hemşire odası bulunuyor.

30 dönümlük açıklanın içinde bulunan 1 adet çim futbol sahası, 1 adet kapalı tenis kortu, 1 adet basketbol ve voleybol sahası, 1 TAŞEV ve taşfırın, 1 hayvanat bahçesi, her sınıfa ayrı ayrı 30 metrekarelik hobi bahçesi, 1 okçuluk eğitim alanı, 1 binicilik tesisi, 1 çadırköy ve açık derslik alanıyla öğrencilerine kültürel ve sportif alanda olanaklar sağlıyor.

Güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olduklarını belirten okul yönetimi yabancı dil eğitimi, spor, sanat ve kültürel faaliyetleri ile de Lüleburgaz’ın eğitim alanında öncü olmaya aday olduklarını söylediler.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.