ATADER, 2019 yılını programladı

Merkezi Lüleburgaz’da bulunan ve 2011 yılında Lüleburgaz’da yaşayan Pınarhisar’a bağlı Ataköy kökenliler tarafından kurulan Ataköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATADER) geçtiğimiz hafta bir araya gelerek 2019 çalışma yılını programladı.
ATADER, 2019 yılını programladı  

16 Aralık 2018 yılında düzenlediği dayanışma yemeği ile 2018 yılını tamamlayan ATADER,  Yönetim Kurulu Toplantısı’na ATADER Başkanı Yücel Kalkan, Başkan Yardımcısı Metin Atlı, Genel Sekreter Ertan Bayer,  Sayman Ahmet Ayas, Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi Yüksel ile birlikte dernek üyeleri Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Atıala ve Dernek Üyesi Selahattin Turalı katıldı.

 

Toplantıda Nisan Ayı’nın ilk haftasında Dernek Üyeleri ile birlikte İstanbul Boğazı Tekne Turu, 29 Nisan 2019 Pazar Ataköy Nilüferli Göl’de “4. Hoş Geldin İlkbahar” pikniği,  Ramazan Ayı içerisinde Edirne Selimiye Camii gezisi ve 15 Haziran 2019 Cumartesi günü de 8. Keşkek Şenliği Planlandı.

 

Dernek Başkanı Yücel Kalkan, yaptığı açıklamada Ataköy Muhtarlığı ile iletişim kurduk. Tarihlerde sıkıntı yok. Şubat ayı içinde tarihler netleştikten sonra çalışmalarımıza başlayacağız.  Son olarak da 2019 yılını bir dayanışma yemeği ile tamamlayacağız” dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.