Başkan Koç “Pazar Yerinin işletmesi odamıza tahsis edilmelidir”

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı Lüleburgaz Semt ve Pazar Yeri’nin işletmesinin kendilerine tahsis edilmesini istiyor.
Başkan Koç “Pazar Yerinin işletmesi odamıza tahsis edilmelidir”  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta Hürriyet Mahallesi, Eski İstasyon Caddesi’nde bulunan Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’ne ait yer tahsisi için kura çekimi yapılmıştı.

Lüleburgaz Belediye Encümeni tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde üretici, bahçıvan, sebze, meyve ve giyim satışı yapan pazarcı esnafına Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nden yer tahsisi sağlanmıştı.

Kura çekimine katılmayan Seyyar Pazarcılar Odası, pazar yerinin işletmesinin odaya tahsis edilmesi talebiyle konuyu yargıya taşıdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç “ Pazar Yeri ve Semt Merkezinin işletmesinin odamıza tahsis edilmesi talebiyle başvurumuzu yaptık. Lüleburgaz Belediyesi ile bu konudaki görüşmelerimiz sürüyor. Konu yargıya intikal etti. Yargının vereceği karara saygılıyız. Şehirlerarası Otobüs Terminalinin işletmesi Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’na tahsis edilirken, Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nin işletmesi neden odamıza tahsis edilmiyor?” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:15 tarihinde yazdırılmıştır.