HEAŞ’satışı yine ertelendi

19 Ekim’den 22 Kasım’a ertelenen HEAŞ’ta tailp çıkmayınca Son Teklif Verme Tarihi 14 Ocak 2013 tarihine ertelendi. HEAŞ’ta örgütlü bulunan TES Sendikası Lüleburgaz Temsilcisi Mehmet Gelmiş “HEAŞ Satışı’nın olmaması bizleri sevindiriyor. Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sunan bu firmanın Türkiye’nin elinde kalması gerekir” dedi.
HEAŞ’satışı yine ertelendi  

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (HEAŞ) ’nin Özelleştirilmesi Hakkinda İhale İlani   ilk kez 10 Ağustos 2012  Cuma günü Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanmıştı.

İhale ilanında Geçici Teminat Tutarı’nın 15  milyon Amerikan Doları, İhale Şartnamesi’nın tanıtım ve Döküman Bedeli’nin 10 bin TL olduğu bildirilmişti.

Ön Yeterlilik için son başvuru tarihinin 19 Eylül 2012 olduğunu belirtildiği açıklamada son teklif verme tarihide 19 Ekim 2012 tarihi olarak belirtilmişti.

19 Ekim’de teklif veren firma çıkmayınca son teklif verme tarihi bu kez 22 Kasım 2012 tarihine ertelendi.

22 Kasım 2012 yani dünde teklif veren çıkmayınca Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’nin son teklif verme tarihi 14 Ocak 2013 tarihi olarak belirlendi.

İhale ilanının yeni duyurusu dün Özelleştirme İdaresi’nin internet adresinde yayınlandı.

 

HEAŞ’ta örgütlü bulunan TES Sendikası Lüleburgaz  Temsilcisi Mehmet Gelmiş “HEAŞ Satışı’nın olmaması bizleri sevindiriyor.  Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sunan bu firmanın Türkiye’nin elinde kalması gerekir” dedi.

Ertan BAYER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.