Lüleburgaz’dan gelmeyen destek İstanbul’dan geldi

Türkiye Kadınlar Futbol 1 Ligi’nde mücadele eden Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı, Lüleburgaz’dan bulamadığı desteği İstanbul’da buldu.
Lüleburgaz’dan gelmeyen destek İstanbul’dan geldi
Daha önce Nevşehirspor ve Gebzespor Başkanlığı’nı yapan İstanbul’lu İşadamı Yaşar Tanrıgül, Ataşehir Belediyespor maçı öncesi Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı’nı bir gecelik kampa alacağını söyledi.
Pazar günü İstanbul Yeni Sahra Stadı’nda saat 12.30’da İstanbul Ataşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Lüleburgaz 39 Kadın Futbol takımı bir gün önceden İstanbul’a gidecek.
Burada İşadamı Yaşar Tanrıgül tarafından ağırlanacak olan takım Ağaoğlu Village’de kampa girecek. Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı  Pazar günü de Ataşehir Belediyespor’la karşılaşacak.
Öte yandan kurulduğu günden beri Lüleburgazlı birkaç işadamının desteği ile faaliyetlerini yürüten Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı’na Lüleburgaz yerine İstanbul’lu bir işadamından destek gelmesi Lüleburgazlılar’dan yeterli desteği alamadığını bir kez daha ortaya koydu.
Takım yöneticileri ve sporseverler özellikle Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı’nın ayda iki kez olan deplasman masraflarının Lüleburgazlı iş adamları tarafından karşılanmasının takıma büyük bir ekonomik destek katacağı görüşünde birleştiler.
Ertan BAYER
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.