Film Akademisi, Şişli’de de eğitim verecek

Lüleburgaz Film Akademisi, DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün göreve gelmesi durumunda Şişli Gençlik Merkezi’ne kurulacak atölyelerde sinema dersleri verecek.
Film Akademisi, Şişli’de de eğitim verecek  

Lüleburgaz Film Akademisi, gerçekleştirdiği çalışmalarla adını İstanbul ve yurt dışında da duyurmaya başladı. Lüleburgaz Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır, geçtiğimiz günlerde DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün Yardımcısı Cemil Erkan’la bir görüşme gerçekleştirdi. Dilek Çakır, bu görüşme çerçevesinde DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün 31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde belediye başkanı seçilmesi durumunda Şişli Gençlik Merkezi’nde açılacak atölyelerde film stüdyosu kurmak için proje üretmeye başladı.

Amaçlarının daha çok öğrenci yetiştirmek olduğunu belirten Dilek Çakır“ Sayın Mustafa Sarıgül’ün belediye başkanı olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Daha çok öğrenci yetiştirmek, bilgi ve tecrübemizle kuvvetli bir ekip kurup daha iyi işler çıkarmak istiyoruz. Güçlü bir ekiple kazanacağımız başarıları dünyaya taşımak ve ülkemizi yurtdışında da temsil etmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.