Murat Gerenli’ye coşkulu karşılama

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Doktor Murat Gerenli, yaptığı ziyaretlerde ve gece yürüyüşlerinde vatandaşlar tarafından coşku ile karşılanıyor.
Murat Gerenli’ye coşkulu karşılama  

Ziyaretlere özellikle eşi Eczacı Aysu Gerenli ile ve oğlu Barış Gerenli ile birlikte katılan Murat Gerenli, mütevazi aile görüntüsü ile de taktir topluyor.

 

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı  Doktor Murat Gerenli geçtiğimiz Cumartesi günü Altıyol’a yaptığı ziyarette burada havai fişek gösterisi ile karşılandı.

 

Ziyaret sırasında Murat Gerenli’ye CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi adayları, CHP Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Koray Lütfi Kozar ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile eski Belediye Başkanları, eski Milletvekilleri, eski Belediye Meclis Üyeleri , eski İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer de eşlik ediyor.

 

Murat Gerenli son olarak ziyaret ettiği Atlıyor, Cumhuriyet Mahallesi,  Zafer Mahallesi, Yılmaz Mahallesi ve Yıldırım Mahallesi’nde yaptığı konuşmalarda Yıl boyunca Lüleburgaz’da 10 kilometre beton taş uygulaması, 5 kilometre yol ve kaldırım, 8 kilometre asfalt, 3 kilometre satıh kaplama çalışması yaptık. 7 kilometre yeni yol açtık. 2019 yılı içerisinde de yeni yolların yapılması, sokakların yapılması ve caddelerin yenilenmesi planlı bir şekilde devam edecektir. Lüleburgaz’da bulunan tarihi taş köprünün İstanbul Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından röleve ve restitüsyon çalışmaları başladı. Bu çalışmalar bitiminde de köprünün restorasyon çalışmasına başlanacak. Lüleburgaz Deresi’nin üzerinden kentin kuzeyinden geçecek ve Eski Sanayi Sitesi’ne bağlanacak bir yol üzerinden trafiğin akışı sağlanacaktır.  Restitüsyon çalışmalarının tamamlanması ile birlikte, Taş Köprü  sadece  yayalar tarafından kullanılan bir köprü haline gelecektir.  Bu çalışmaların bitiminde, Lüleburgaz Deresi’nin Edirne DSİ Bölge Müdürlüğü’nce ıslah çalışmaları yapılarak dere temizlenecek, sahip olduğu kötü görüntü ve kokudan arındırılacaktır.” Dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.