Arslan “Aynı kişilerden farklı sonuç beklemeyin”

İYİ Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayı Soner Arslan, yıllardır seçilen aynı kişilerden farklı bir sonuç beklemenin yanlış olacağını belirtti.
Arslan “Aynı kişilerden farklı sonuç beklemeyin”  

İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Soner Arslan, yaptığı açıklamada yıllardır aynı kişilerin seçildiğini belirterek, “Yıllardır İl Genel Meclis Üyeliğine aynı kişiler seçiliyor. Bu kişilerin yapığı hizmetler ortada. Ve yine aynı kişiler aday oluyor ve aynı kişileri seçerek farklı sonuçlar beklemek en büyük yanlışlıktır. Artık genç ve farklı isimlerin siyasette desteklenmesi gerekiyor.” diye konuştu.

Başta Lüleburgaz olmak üzere Kırklareli ve çevresindeki tüm köylerin çok büyük ve bir türlü giderilemeyen sorunları olduğunu söyleyen Arslan, sorunların çözümünde en iyi yolun İYİ Parti’den geçtiğini belirtti. Arslan, “Köylerimizde yol, altyapı, su ve kanalizasyon başta olmak üzere birçok giderilemeyen sorun mevcut. Sorunları çözme konusunda İl Genel Meclis Üyelerine önemli görevler düşüyor fakat yıllardır seçilenler nedense bu sorunları çözme konusunda bir adım bile ilerleyemedi. Artık yeni ve genç fikirlerin köylerimizin sorunlarına çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum. İYİ Parti Lüleburgazlı çiftçilerin dertlerine çok iyi gelecek.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.