1-1’lerini üzmediler

Lüleburgazspor ile Edirnespor Gençlik arasında oynanan karşılaşmada, Lüleburgazspor son dakikada kazandığı penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrıldı.
1-1’lerini üzmediler
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor grup lideri Edirnespor Gençlik takımını konuk etti. İki takımında dengeli başladığı maçta 7.dakikada maçın hakemi Selim Akman topun ceza sahası içinde Yağız’ın eline çarptığını belirterek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Mehmet, Edirnespor’u 1-0 öne geçirdi. Yediği erken golün telaşını üzerinden atamayan Lüleburgazspor, ilk yarıda yakaladığı pozisyonları bir türlü değerlendiremedi.
Maçın 26.dakikasında saha içinde bir gerginlik yaşandı. Bu gerginliğin ardından maçın hakemi Lüleburgazsporlu Yağız’ı ikinci sarı kartını göstererek oyun dışı bıraktı. Lüleburgazspor, bu dakikadan sonra yaklaşık olarak 60 dakika 10 kişi mücadele etti. Taraftarlar ilk yarının bu skorla biteceğini düşünürken maçın hakemi penaltı noktasını bu kez Lüleburgazspor lehine gösterdi. Topun başına geçen golcü futbolcu Tolga, meşin yuvarlağı dışarı gönderdi ve yeşil-kırmızılı takım beraberlik şansını değerlendiremedi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında değişiklikle başlayan teknik direktör Seyfullah Konyalı Serhat’ın yerine Ömer’i sahaya sürdü. İkinci yarıda 10 kişi oynamasına rağmen daha çok pozisyon bulan ve rakibine yüklenen taraf Lüleburgazspor oldu. Maç boyunca çok net pozisyonlar yakalamayan Lüleburgazspor, son vuruşlarda gösterdiği başarısızlıkla aradığı golü bir türlü bulamadı. Rakip Edirnespor ise maçın ikinci yarısında ilk net pozisyonunu yakalama şansı buldu. Maçın son dakikasında ceza sahası içinde kaleci Fatih’in Tolga’ya yaptığı hareketi penaltı olarak değerlendiren maçın hakemi üçüncü kez beyaz noktayı gösterdi. Müthiş bir heyecana sahne olan penaltı vuruşunu ikinci yarıda oyuna giren Berkcan gole çevirdi ve skoru 1-1’e getirdi. golün ardından iki takımda başka gol bulamayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla birlikte her iki takımda sahadan 1 puanla ayrılırken, Edirnespor gruptaki yenilmezlik unvanını da sürdürmüş oldu.
 
Gergin anlar
Lüleburgazspor’un kazandığı penaltı golünün ardından az sayıdaki Edirnespor taraftarı adeta çılgına döndü. Polisle tartışan Edirnespor taraftarlarının maç içerisinde açtığı Kırklarelispor atkısı da yeşil-kırmızılı taraftarların gerilmesine neden oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Edirnespor taraftarlarıyla Lüleburgazspor taraftarları arasında da kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Polisin olaya müdahale etmesiyle olaylar büyümeden sona erdi. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:24 tarihinde yazdırılmıştır.