Elektrikler 5 gün kesilecek

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği Lüleburgaz merkez, Sarıcaali Köyü, Hamzabey Köyü, Ovacık Köyü ve Düğüncübaşı Köyü’nde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.
Elektrikler 5 gün kesilecek  

Yapılan açıklamada “Lüleburgaz Merkez’de bulunan Gündoğu Mahallesi’nin İstanbul Caddesi, Fatih Caddesi, Işıklar Caddesi ve Namazgah Sokağın bir bölümü, Atatürk Mahallesi’nin İstanbul Caddesi, Işıklar Caddesi, Şehit Pilot İbrahim Gerçek Caddesi, Namazgah Sokak ve Namazgah 11.Sokağın bir bölümü, İnönü Mahallesi’nin İstanbul Caddesi, Murathüdavendigar Caddesi, Ferhatpaşa Sokağın bir bölümü, Ersin Sokak ve Yaman Sokağın tamamı 24 Haziran Pazartesi günü 10.00 ile 12.00 saatleri arasında olmak üzere toplam 2 saat süreyle 2019 yılı yatırım programı kapsamında çalışma nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Lüleburgaz’a bağlı Sarcaali Köyü’nün bir kısmında 24 Haziran Pazartesi günü ile 25 Haziran Salı günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olmak üzere toplamda 9’ar saat süreyle AG. Dağıtım Şebekesi üzerinde Armatür Yenileme Çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Hamzabey Köyü’nün bir bölümünde 26 Haziran Çarşamba günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olmak üzere toplamda 9 saat süreyle AG. Dağıtım Şebekesi üzerinde Armatür Yenileme Çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Oklalı Köyü’nün tamamında 27 Haziran Perşembe günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olmak üzere toplamda 9 saat süreyle AG. Dağıtım Şebekesi üzerinde Armatür Yenileme Çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Düğüncübaşı Köyü’nde 28 Haziran Cuma günü ile 29 Haziran Cumartesi günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olmak üzere toplamda 9’ar saat süreyle AG. Dağıtım Şebekesi üzerinde Armatür Yenileme Çalışması ve Müşterek dağıtım şebekesi üzerinde Armatür yenileme çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacaktır.” denildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:15 tarihinde yazdırılmıştır.