Büyükkarıştıran Veteranlar isim değiştirdi

Trakya Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Büyükkarıştıran Veteran Takımı isim değiştirerek Lüleburgaz Yıldırımspor Veteranlar yaptı.
Büyükkarıştıran Veteranlar isim değiştirdi  

2018-2019 sezonunda Trakya Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Büyükkarıştıran Veteran Takımı LYFA Tesislerinde yapılan toplantıyla isim değiştirme kararı aldı. Yapılan değişiklikle Büyükkarıştıran Veteran Takımı ismini Lüleburgaz Yıldırımspor Veteranlar olarak değiştirdi ve 2019-2020 sezonuna bu isimle gireceklerini duyurdular.

Yapılan toplantıda ayrıca yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçilerek kendi aralarında görev bölümü yapıldı. Yapılan görev dağılımına göre Başkan Onur Alp Nişancı, Başkan Yardımcısı Osman Demir Poyraz, Sekreter Azat Bilen, Sayman Çetin Yılmaz, Üyeler ise Demir Asım Tunç, Fethi Kurut ve Metin Özdemir oldu. Takım hocaları ise Çetin Öten ve Haşim Gündüz olarak açıklandı.

Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Lüleburgaz Yıldırım Veteranlar Takımı olarak amacımız Trakya Veteranlar Ligi’nin tüm takım ve oyunlarıyla ve kendi takımımızdaki oyuncularla birlikte saygı, sevgi, hoşgörü ve centilmence bir anlayışla mücadele ederek spor yapmak. Lüleburgaz Yıldırım Veteranlar Takımı olarak yeni sezonda Trakya Veteranlar Ligi’ndeki tüm takımlara başarılar dileriz.” denildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.