Egem Venüs 26.yaşını kutluyor

Lüleburgaz’da 1993 yılında kurulan ve o günden bugüne düğün alışverişi yapacakların en çok tercih ettiği mağaza olan Egem Venüs, bu yıl 26. yaşını kutluyor.
Egem Venüs 26.yaşını kutluyor  

Hazır giyim sektörünün yanı sıra inşaat sektöründe de faaliyet gösteren işletme gelinlikten abiyeye, giyimden ayakkabıya kadar birçok ürünü elinde bulunduruyor.

 Düğün alışverişi yapacakların Lüleburgaz’da uğradıkları ilk mağaza olan Egem Venüs, başka ülke ve şehirlerden de pek çok ziyaretçinin akınına uğruyor.

Bulgaristan, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çorlu gibi komşu ülke ve şehirlerden ziyaretçilerin gözdesi olan işletmenin sahibi Emre Karabirgül “ 1993’ten bu yana Lüleburgazlılara hizmet veren işletmemizde müşteri mutluluğu her zaman önceliğimiz oldu. Mutlu müşteri, kaliteli ürün ve hizmet, uygu fiyat anlayışıyla hizmetimizi sürdürdük. Çevre il ve ilçelerimizden, yurt dışından gelen konuklarımız da oluyor. Mağazamızı ziyaret eden müşterilerimiz düğün alışverişinin tamamını karşılayacak kaliteli ürünleri mağazamızdan temin edebilirler. Bugüne kadar bizi tercih eden müşterilerimize teşekkürlerimizi sunar, Egem Venüs olarak hizmetimizi aynı anlayış ve kaliteli ürünlerle sürdüreceğimizi belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:14 tarihinde yazdırılmıştır.