Hasan Al göreve hazır

Lüleburgazspor’un şampiyon kadrosunun teknik direktörlüğünü yapan Antrenör Hasan Al, BAL’a katılmama kararı aldığı söylenen Lüleburgazspor için taşın altına elini koymaya hazır olduğunu söyledi.
Hasan Al göreve hazır  

Lüleburgazspor’un şampiyon kadrosunun teknik direktörlüğünü yapan Antrenör Hasan Al, BAL’a katılmama kararı  aldığı söylenen Lüleburgazspor için taşın altına elini koymaya hazır olduğunu söyledi.

Lüleburgazspor’u daha önce BAL’a çıkaran Antrenör Hasan Al, maddi imkansızlıklardan dolayı Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) katılmama kararı aldığı konuşulan  Lüleburgazspor’u eski günlerine döndürmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Antrenör Hasan Al “Basına yansıyan açıklamaya göre Lüleburgazspor yönetim kurulu BAL ligine katılmama kararı almış. Şayet kulübün önünü açma kararı verirlerse, Lüleburgaz ve Lüleburgazspor'u çok seven bir spor adamı olarak taşın altına elimi koymaya hazırım. Hocaysa hoca olarak, yöneticiyse yönetici olarak. Bilgi, birikim ve deneyimim Lüleburgazspor'da beklentileri karşılayacak düzeydedir. Şehirde bütünlüğü sağlayarak Lüleburgazspor'u eski günlerine döndürmeye adayım. Geçmişte yaşadığımız şampiyonluğa yeni şampiyonluklar eklemek istiyorum. Belediye başkanımız Murat Gerenli ve Lüleburgaz halkının Lüleburgazspor sevgisini bir şans olarak görüyorum. Bu şansın kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.