Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı düzenlendi

Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından 1 Eylül 2019 pazar günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı düzenlendi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı düzenlendi  

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Dernek Başkanı Atıf Aral’ın öncülüğünde düzenlenen bisiklet yarışı için emniyet güçleri 10 otomobil ve 5 motosikletle geniş güvenlik önlemleri aldı.

Lüleburgaz Tören Alanı’ndan başlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı, Lüleburgaz, Trakya ve birçok il ile ilçeden spor kulüplerinin katılımıyla gerçekleşti.

Tören Alanı’ndan başlayan yarış, Kırklareli ve LYMBA güzergahları izlendi. 84 kilometre mesafeli yarışta 270 personel görev aldı.

Yaklaşık 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen organizasyon için açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği Atıf Aral “ Lüleburgaz ve çevresinde ses getirecek, geniş katılımlı bir bisiklet organizasyonuna imza atmış olmaktan dolayı mutluyuz. Katılımcılardan aldığımız talepler doğrultusunda bu organizasyonu devamlı hale getirmek istiyoruz. Gelecek yıl organizasyonumuzu bir daha gerçekleştireceğiz. Eksiklere rağmen güzel bir organizasyon oldu “ dedi.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.