Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Çelenk Töreni ile başladı

Cumhuriyet Bayramı’nın 96.yıldönümü kutlamaları Lüleburgaz’da 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da gerçekleştirilen Çelenk Töreni ile başladı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Çelenk Töreni ile başladı  

Lüleburgaz Tören Alanı’nda (Eski Hükümet Binası) gerçekleştirilen Çelenk Törenine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Garnizon Komutanı Piyade Albay Çetin Sucu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Aziz Üstünalp ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş ve Yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Girgin ve Yönetimi, Vatan Partisi İlçe Başkanı Şaban Kızıltan ve Yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, LTSO Başkanı İlhami Cebelli ve Yönetimi, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, muhtarlar, daire ve kurum müdürleri, Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, STK, kuruluş ve dernek temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören’de Çelenklerin yerlerini almasının ardından saygı duruşunda duruldu. Tören İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi. Cumhuriyet Bayramı programı kapsamında 29 Ekim Salı günü (bugün) saat 09.15’te Kaymakam Kaya, protokol listesine göre tebrikleri kabul edecek. Ardından saat 10.00’da ise Tören Alanı’nda protokol, vatandaşların bayramını kutlayarak çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet Bayramını kutlayacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:24 tarihinde yazdırılmıştır.