Bebem Baby Spa Doğum Akademisi açılıyor

Lüleburgazlı işletmeci Efe Alper Tolga, 28 Ekim 2019 Pazartesi günü gazetemizi ziyaret ederek Pazar günü açılışını gerçekleştireceği Bebem Baby Spa Doğum Akademisi’ni tanıttı.
Bebem Baby Spa Doğum Akademisi açılıyor  

Lüleburgaz’da son zamanların en çok rağbet gören işlerinden biri olan bebek spa merkezi açılıyor. Efe Alper Tolga ve eşi tarafından Lüleburgaz’a kazandırılan Bebem Baby Spa Doğum Akademisi, 3 Kasım 2019 Pazar günü hizmete açılacak.

Hürriyet Mahallesi İstasyon Caddesi Vakıfbank karşısı Işıklar Konutları B Blok 3/3 adresinde açılışı gerçekleştirilecek merkez, Lüleburgazlılara birçok yeni hizmet sunuyor.

Hem bebekler hem de annelerinin düşünülerek tasarlandığı işletmede hamile kadınlara hamilelik süreci öncesinde ve esnasında birçok konuda destek olunacak.

Bebem Baby Spa ve Doğum Akademisinde anne adayları için doğum koçluğu, hamilelik yogası, bebeklere özel spa ve masaj hizmeti, anne adaylarına bebek beslenme konusunda eğitim hizmeti verilecek.

Bebeklere hidroterapi hizmeti de verdiklerini belirten işletme sahibi Efe Alper Tolga, “Aslında buna su seansı da diyebiliriz. Bebekler boyun simidiyle suya giriyor. Suyun içerisinde sürekli hareket halinde oluyorlar. Bu da bebeklerin yaşadığı birçok rahatsızlığın giderilmesine yardımcı oluyor. Yaz-kış uygulanabilen verimli bir aktivite. Tüm Lüleburgazlıları pazar günü bizlerle olmaları ve açılışımıza katılmaları için davet ediyoruz “ dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.