TOKİ arkasındaki hayvan beslenme noktaları taşınıyor

Lüleburgaz’da TOKİ arkasındaki hayvan besleme noktaları Belediye tarafından Hayvan Bakım Evi’nin yanındaki boşluk alana taşınacak.
TOKİ arkasındaki hayvan beslenme noktaları taşınıyor  

Lüleburgaz Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Birim Sorumlusu Anıl Ergin tarafından yapılan açıklamaya göre, TOKİ arkasında bulunan eski çöplük alan ve sokak hayvanlarının beslenme alanı olarak bilinen yer, Belediyeye ait Hayvan Bakım Evi’nin yanında kurulan alana taşınacağını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını beklediklerini belirten Ergin, bu çalışmalar bitiminde hayvanlar için daha uygun şartlarda Hayvan Bakım Evine de yakın olan bir yer olacağını belirtti.

Ergin, “TOKİ’nin arkasında bulunan hayvan beslenme noktasını Belediyemize ait olan Hayvan Bakım Evi’nin yanına taşıyacağız. Böylelikle burada beslenen sokak hayvanlarına daha kolay bir şekilde ulaşabileceğiz. Burada yanlış anlaşılmak istemiyorum. Biz TOKİ’nin yanındaki besleme alanını taşıyacağız, sokak hayvanlarını değil.” ifadelerinde bulundu.

Konuyla ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre Hayvan Bakım Evi’nin yanındaki alanı düzenleme çalışmalarının devam ettiği ve 10 gün içerisinde buradaki alanı Veterinerlik Birimine teslim edeceklerini belirtti. Ayrıca TOKİ arkasındaki hayvan beslenme noktalarının taşınmasının ardından burada rekreasyon çalışmalarının da başlayacağı belirtildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.