Kızlarımız deplasmanda galip

Lüleburgaz 39 Kadın Futbol Takımı deplasmanda karşılaştığı Adana İdmanyurdu takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.
Kızlarımız deplasmanda galip
Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz maça Gülizar, Sonay, Derya Serin, Ebru, Evren, Mevlüde, Derya Aydoğdu, Hatice, Leyla, Duygu, Bahar 11 ile başladı. 
Maça iyi başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda Mevlüde girdiği pozisyonu gole çeviremedi. Adana İdman Yurdu ilerleyen dakikalarda maçta dengeyi kurmayı başardı ve ilk yarı net olmayan karşılıklı ataklarla 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda Leyla ve Duygu’nun yerine Su ve İlgim’i sahaya sürerek başlayan yeşil-kırmızılı takım maçın 65’inci dakikasında Mevlüde’nin kullandığı korner vuruşuna İlgim’in şık vuruşu eklenince temsilcimiz 1-0 öne geçti. 
Oyuna bir forvet oyuncusu Burcu’yu da alarak maçı çok istediğini gösteren Lüleburgaz39 yine İlgim’in ceza sahası dışından aşırtma vuruşuyla skoru 2-0’a getirerek İdman Yurdu’nun tüm umutlarını söndürdü ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
Maç boyunca iki takımı da destekleyen Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz maç sonunda temsilcimizi tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi. Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.