Komutana taziye ziyareti

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Yürütme Kurulu Üyeleri Esra Birol, Nükhet Tufan Cebelli, Gönül Çelik ve Fuat Karaman ile birlikte Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Çetin Sucu’yu ziyaret etti.
Komutana taziye ziyareti  

Lüleburgaz Kent Konseyi, 65.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

 

Türkiye’nin çok büyük bir ülke olduğunu ve milletçe kenetlenerek bu zorlukların üstesinden geleceğimizi ifade eden Binnur Dinç “ Suriye’de barışı sağlamak üzere bulunan askerlerimiz şehadete ulaşmıştır. Askerlerimizin buradan gide askerler olması acımızı katlanarak artırmıştır. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

 

Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’ndan İdlib’e giden ve 27 Şubat 2020 tarihinde yapılan hain saldırıda şehit olan Komando Taburu için taziye ziyaretlerini ileten Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç ve Yürütme Kurulu Üyeleri daha sonra Tugay’dan ayrıldı.

 

Büyük yürüyüş yarın akşam

 

Lüleburgaz Kent Konseyi’nin organize ettiği şehitlerimiz için yapılacak büyük yürüyüş programı 6 Mart 2020 Cuma günü(yarın)saat 19.30’da gerçekleşecek.

 

Yürüyüşle ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç yaptığı açıklamada; “İdlib’te verdiğimiz şehitler hepimizin yüreğini yaktı. Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Kore Savaşları’ndan beri tarihinde en fazla şehidi 27 Şubat günü verdi. Tüm Lüleburgaz halkını ve bölge halkını büyük yürüyüşümüze bekliyoruz. Saat 12.30’da Cuma Namazı’ndan önce Lüleburgaz Sokullu Camii’nde Şehitlerimiz İçin Mevlit Okutulacak.  Saat 19.30’da Lüleburgaz’da Kongre Meydanı’nda başlayacak olan büyük yürüyüşümüzde Lüleburgaz Edirne Bayırı’nda bulunan şehitliğimize gideceğiz. Burada başta Ülkemizin Kurucu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarımız olmak üzere vatanımız için şehit düşen askerlerimizi anacağız” dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.