Gönüllü Anneler umut olmaya devam ediyor

Lüleburgaz’da bir süredir yardım faaliyetleri yürüten ve sosyal medya üzerinden kısa sürede çoğalan Gönüllü Anneler Grubu, ihtiyaç sahiplerinin yardımlar ulaştırarak umut olmaya devam ediyor
Gönüllü Anneler umut olmaya devam ediyor  

. Korona virüs salgını nedeniyle zor günlerin içinde olmamıza rağmen faaliyetlerini sürdüren Gönüllü Anneler Grubu’nun Başkanı Münevver Ardagül, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ayberk Atalay ile beraber topladıkları eşya ve erzak yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gönüllü Anneler Grubu Başkanı Münevver Ardagül “Bugün genç kardeşim Ayberk Atalay ile birlikte Gönüllü Anneler Grubu olarak belediye personelimizle beraber abla-kardeş ayaklarının üzerinde tek başlarına durmaya çalışan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bu zor günlerinde siz yardımseverlerimizin bizlere ulaştırdığı eşya ve erzaklarımızı kendilerine teslim ettik. Allah hepinizden razı olsun. Bizler bir ailemizin yüreklerine dokunabilmenin huzuru ile günümüzü tamamladık. Herşey sevgiyle başlar. İyilik bulaşıcıdır.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.