Mobilyasız eve mobilya hediye ettiler

Lüleburgaz’da hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuran Gönüllü Anneler Grubu, evinde hiç mobilyası olmayan ihtiyaç sahibi ailenin evine mobilya ve eşya teslim etti.
Mobilyasız eve mobilya hediye ettiler  

Konuyla ilgili açıklama yapan Gönüllü Anneler Grubu Başkanı Münevver Ardagül “İki tane ihtiyaç sahibi ailelerimize siz yardımseverlerimizden gelen mobilya ve eşyaları depomuzdan yükleyerek bizzat giderek teslim ettim. Yardımseverlerimizle ihtiyaç sahibi ailelerimiz arasında kurduğumuz bu gönül köprüsü gün geçtikçe daha çok genişliyor.

Bizlere inanan, güvenen herkese tüm gönüllü anneler adına sonsuz teşekkür ederim . Bugün bir ailemizin evinde hiçbir eşya, mobilya yoktu sizler sayesinde evinin tüm acil ihtiyaçlarını kendilerine ilettik.

Ve bir evladımızın da çocuk odası yoktu o yavrumuza da tam takım bir oda yapmanın huzur ve mutluluğu ile günümüzü tamamladık.

Sizler sayesinde birçok ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldürebiliyorsak işte bu kurduğumuz grup amacına ulaşabiliyor demektir. İyilik bulaşıcıdır” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:15 tarihinde yazdırılmıştır.