Menfezler yenileniyor

Lüleburgaz’da Okullar Caddesi’nde devam eden yol çalışmaları kapsamında caddenin Ömür Sokak’la kesiştiği noktada yıprandığı tespit edilen yağmur suyu menfezi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenmeye başlandı
Menfezler yenileniyor  

  Menfezin kısa sürede yenilenmesiyle birlikte söz konusu alanın da asfaltlama işlemi kısa sürede tamamlanacak. Çalışmalar kapsamında araç sürücülerinin mağdur olmamaları için trafik sırasıyla; İstiklal Caddesi, Artezyen Sokak ve Stad Caddesi güzergahları üzerinden verilecek.

Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında Okullar Caddesi’nde fiziki ömrünü tamamladığı tespit edilen menfez yenileniyor. Bu doğrultuda cadde üzerinde sorunlu noktaları tek tek tespit eden Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün raporları doğrultusunda, Okullar Caddesi’nin Ömür Sokak ile kesiştiği noktada bulunan ve eskidiği tespit edilen yağmur suyu menfezini yenilemeye başlandı.

Kısa sürede tamamlanacak

Bu doğrultuda bir yandan asfalt serimi gerçekleştirilen söz konusu caddede diğer yandan da yağmur suyu menfezinin yenileme çalışmaları yapılıyor. Hızla çalışmalara başlanan yeraltı menfezinin yenilenme çalışması tamamlanır tamamlanmaz caddenin o bölgesindeki asfalt serimi işlemi de devam edecek.

Alternatif güzergahlar belirlendi

Öte yandan Lüleburgaz  Belediyesi, söz konusu alanlardaki çalışmalarda sürücülerin mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergah belirledi. Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan duyuruya göre sürücüler sırasıyla; İstiklal Caddesi, Artezyen Sokak ve Stad Caddesi güzergahlarını kullanabilecek.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.