LTSO Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleşti

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu, son toplantısını gerçekleştirerek üyeleriyle odanın ihtiyaçları, sorun ve çözüm önerileri konusunda değerlendirmede bulundu.
LTSO Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleşti  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Lüleburgaz TSO Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz ile 2018 yılından bu yana  bölgemizin ,Odamızın İhtiyaçları ve çözüm önerileri üretme noktasında bir çok konuda görüş alışverişinde bulunduk.

Odamızın son iki yıldır yaptığı çalışmalar hakkında; hizmet binamızın inşaatı, üyelerimizin ihtiyaçları ve odamızın yaptığı hizmetler konusunda bilgi paylaştık. Yüksek istişare Kurulu üyelerimizin de bizim belirlediklerimiz haricinde ilettikleri işverenlerin nitelikli ve niteliksiz personel ihtiyacı, Odamızın düzenlemiş olduğu eğitimlerin odamız web sayfasında ücretsiz yayınlanması gibi değerli önerilerini dikkate alarak iş planlarımıza dahil ettik. Bu ve benzeri eksiklerimizi tamamlamamız konusunda desteklerini bizden esirgemeyen ve 2 yıllık görevleri süresince göstermiş oldukları özveri ve nezaketten ötürü Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimize, Şahsım ve Odamız adına teşekkür ederim. “ diye konuştu.

Başkan Cebelli toplantının ardından Lüleburgaz TSO Yüksek istişare Kurulu Üyelerine çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:24 tarihinde yazdırılmıştır.