İYİ Parti İl Yönetiminden Hilmi Kahraman’a ziyaret

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, önceki gün Babaeski’deydi. Başkan Hersek, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman’ı ziyaret etti.
İYİ Parti İl Yönetiminden Hilmi Kahraman’a ziyaret  

 Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Hersek’e, İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanı Ayhan Akcan, İl Başkan Yardımcısı İsmet Fıçıcılar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ferit Tufan, Hüseyin Sert ve İlçe Yönetim Kuru Üyesi Fehiman Özel de eşlik etti.

 Başkan Hersek ve beraberindekiler, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman’a, açıklanan ayçiçeği alım fiyatından dolayı teşekkür etti.

 İl Başkanı Hersek ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Önceki gün açıklanan avans ödeme fiyatını çiftçimizin yüzünü güldürmüştür. Trakya Birlik, bir kez daha çiftçilerimizin umudu olmuş, beklentilerini boşa çıkarmamıştır. Bu vesile ile çiftçilerimiz, ortaklarımız, partimiz ve şahsım adına Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Hilmi Kahraman şahsında Trakya Birlik yönetimine teşekkür ederim. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun ” dedi

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Hilmi Kahraman ise “Bilindiği gibi Birliğimiz ayçiçeği konusunda ülkemizde önemli bir konumda yer almaktadır. Bizler, başkanımın da bahsettiği gibi hem üreticimizin çıkarlarının gözetilmesi hem de kurumun başarısı için yıllardır elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu süreçte yıllarca pek çok tecrübe yaşadık. Gördük ki; eleştiri yapmak, yanlışı görmek, söylemek önemli ve gereklidir. Doğruyu görüp, takdir edebilmek de büyük bir erdemdir. Bu erdemli tavrınız bizleri onurlandırmakta ve motive etmektedir. Bu vesile ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kampanya dönemimizin de başta ortaklarımız, ilimiz ve Ülkemiz açısından hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Ekim 2024, 05:22 tarihinde yazdırılmıştır.