Gizemli talihli ALTIN SERİ’yi yakalandı

Lüleburgaz’da bulunan gizemli bir talihli 5 TL’ye aldığı Kazı Kazan Altın adlı şans oyunundan en büyük ikramiye olan Altın Seriyi kazandı.
Gizemli talihli ALTIN SERİ’yi yakalandı  

1 Ekim 2020 Perşembe günü Levent Yılmaz’ın sahibi olduğu Zübeyde Hanım Parkı yanında bulunan Yılmaz Büfe’den 5 TL’lik kazı kazan bileti alan talihli 200 bin TL’lik büyük ikramiyeyi kazandı.

.

Şans oyunları bayisi Levent Yılmaz, daha önce de bayilerinden alınan 3 bilete Sayısal Loto’da büyük ikramiye isabet ettiğini belirterek; “Bu sefer de ‘kazı kazan’da en büyük ikramiyeyi verdiğimiz için mutluyuz. Tüm iştirakçilerimize bol şanslar dileriz. Bundan sonra da 10 TL’lik ve 20 TL’lik kazı kazanların da ALTIN SERİSİ’ni bizin vereceğimiz içime doğuyor” dedi.

 

Levent Yılmaz, sattıkları ‘kazı kazan’ biletine daha önce de 10 bin TL ikramiyenin çıktığını, ikramiyenin çıktığının duyulmasının ardından işyerinde aşırı bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti.

 

Yılmaz, şans oyunlarından kazanılan ikramiyelerin 5 bin TL’ye kadar olan kısmının bayiden, 200 bin TL’ye kadar olanların illerden, en büyük ikramiyenin de Levent’te bulunan Halk Bankası’ndan temin edildiğini aktardı.

Kazı Kazan’ın Altın adlı oyununda en büyük ikramiye olan 200 bin TL, 30 adet bulunuyor.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Ekim 2024, 19:25 tarihinde yazdırılmıştır.