Park ve yollardaki otlar temizleniyor

Lüleburgaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan park ve refüjlerdeki ayrık otları tek tek temizliyor. Hummalı bir çalışma içinde olan ekipler otların temizliğini belli aralıklarla rutin olarak gerçekleştiriyor.
Park ve yollardaki otlar temizleniyor  

Yaşanabilir bir kent için altyapı ve üstyapıda harekat başlatan Lüleburgaz Belediyesi, rutin çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ana arterlerde bulunan orta refüjlerde ve kent genelindeki parklarda çıkan ayrık otlarını tek tek temizliyor.

 Toprak hava alıyor

 Sadece ayrık otlarını da yolmayan ekipler, park ve refüjlerdeki toprağı çapalayarak, toprağın havalanmasını sağlıyor. Temizlik çalışmasının ardından ortaya güzel görüntüler çıkarken belediye ekipleri çalışmalarını belli aralıklarla sürdürmeye devam edecek.

 LYFA’da dezenfeksiyon

 Öte yandan Tesisler Müdürlüğü ekipleri de Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde rutin dezenfeksiyon faaliyetlerine devam etti. Ekipler LYFA’nın dört bir yanını baştan aşağı dezenfekte ederek vatandaşların kullanımına sundu.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Ekim 2024, 17:26 tarihinde yazdırılmıştır.