Dereceye giren “Yıldız” girişimcilere ödül

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim işbirliğinde düzenlenen “Geleceğin Yıldız Girişimcileri’nde birinci ekip Lüleburgaz Lisesi, ikinci ekip Düvenciler Anadolu Lisesi ve üçüncü ekip TPAO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi oldu.
Dereceye giren “Yıldız” girişimcilere ödül  

 Ekiplere ve ekiplerin başındaki öğretmenlere ödülleri Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli tarafından verildi.

 Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü koronavirüs salgını nedeniyle online olarak düzenlediği Geleceğin Yıldız Girişimcileri projesinin ödül töreni Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Koronavirüs önlemleri eşliğinde düzenlenen ödül törenine sadece dereceye giren ekipler katıldı.

 Lüleburgaz’a dönün vurgusu

 Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Gerenli, gençlerin kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini söyledi. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl etkinliği yoğun önlemler içinde gerçekleştirdiklerini söyleyen Gerenli, eğitim hayatında başarı elde eden gençlerin Lüleburgaz’a dönerek kente katkı sağlaması gerektiğini vurguladı. 

 İşte kazananlar

Toplamda 17 lisede 34 öğretmen, 75 öğrencinin katıldığı Geleceğin Yıldız Girişimcileri’nde dereceye giren ekipler ise şöyle; 

Birinci ekip: Lüleburgaz Lisesi. Öğretmen; Gülşah Atay. Öğrenciler; Nergis Öztürk, Aybüke Bekliyen, Nisa Aksu, Begüm Ayar.

İkinci ekip: Düvenciler Anadolu Lisesi. Öğretmen; Ayten Uğur. Öğrenciler; Sude Özay, Sezgi Batur, Sinan Biçer, Ediz Fidancı.

Üçüncü ekip: Lüleburgaz TPAO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Öğretmen; Şükriye Aslı Sıvacıoğlu. Öğrenciler; Mert Öztürk, Ceren Kaplan, İbrahim Kocabıyık, Nazlı Koç.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.