Stratejik Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantıları başladı

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2020 Yılı Stratejik Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantıları başladı. Pazartesi ve Çarşamba günleri ikişer müdürlüğün verilerini paylaşacağı toplantıların ilki gerçekleşti. Toplantıda geçtiğimiz gün yaşamını yitiren Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’ün oturduğu masaya onun fotoğrafı ve güller bırakıldı.
Stratejik Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantıları başladı   

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2020 Yılı Stratejik Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantıları Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin başkanlığında toplandı. Belediye Hizmet Binası Turkuaz Salon’da gerçekleştirilen toplantıların ilkinde müdürlüklerin performansları görüşüldü. İlgili daire müdürleri yaptıkları sunumda gerçekleşen/gerçekleşmeyen ve ileride gerçekleşmesi muhtemel performanslarına ilişkin verileri paylaştı.

“NE YAPTIK, NE YAPACAĞIZ?” 

Toplantılarda müdürlükler 2020 Yılı Stratejik Planı İzleme ve Değerlendirme çerçevesinde ne yaptıklarını ve hedeflerini içeren verileri paylaşıyor. Toplantılar Pazartesi ve Çarşamba günleri ikişer müdürlüğün sunumuyla devam edecek.

“SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ”

Geçtiğimiz gün koronavirüse karşı mücadeleyi kaybederek sevenlerini yasa boğan Özgür’ün yaşasaydı oturacağı sandalyenin önündeki masaya, Özgür’ün üzerinde “Seni Unutmayacağız” yazılı fotoğrafla güller bırakıldı. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Ekim 2024, 13:34 tarihinde yazdırılmıştır.