“Önceliğimiz müşteri memnuniyeti”

Lüleburgaz’da taksicilik yapan 29 yaşındaki Salim Selvi, aracının içinde çocuklar için tatlı ikramlıklar bulundurarak hizmetiyle fark yaratıyor.
“Önceliğimiz müşteri memnuniyeti”  

8 Kasım Taksi Durağı’nda 39 T 1055 plaka sayılı araçla müşterilerine hizmet veren Salim Selvi, müşteri memnuniyetini herşeyin üstünde tutuyor. Sabahtan akşama kadar Lüleburgaz sokaklarında direksiyon sallayan Selvi, müşterilerine verdiği ikramlıklarla ilgi odağı oldu.

Çikolata, bisküvi, çubuk kraker, lollipop, jelibon gibi ikramları çocuklar için aracının koltuk arkasında bulunduran Selvi,  arabasına binen müşterilerin çok şaşırdığını, bir o kadar da mutlu olduklarını belirtiyor.

Bu uygulamanın aklına nereden geldiğine de değinen Selvi “Arabama aldığım bir müşterimin ekonomik durumundan dolayı kızının istediği birşeyi alamadığını anladım. En azından müşterilerim istediğini gönül rahatlığıyla alabilsin diye bu yola başvurdum.Umarım müşterilerim mutlu olurve bunlardan alırlar. Bu uygulamayı devam ettirmeyi düşünüyorum”

“Koronaya karşı güvenliyiz”

Bazı müşterilerimiz korona virüs pandemisi nedeniyle çekiniyor ikramlarımızı almaya. Ancak arabalarımız, belediye tarafından düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Ayrıca müşterilerim inip, bindiğinde koltukları ve araç içinde dokunabilecekleri yerleri kendim de dezenfekte ediyorum. Bu yüzden müşterilerimiz gönül rahatlığıyla aracıma binebilir ve ikramlardan alabilir.” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Ekim 2024, 13:27 tarihinde yazdırılmıştır.