Lüleburgaz’da 24 Kasım programı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla program düzenlenecek.
Lüleburgaz’da 24 Kasım programı  

Tören Alanı’nda saat 10.00’da Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Başöğretmen, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtına bırakılmasıyla başlayacak program saygı durulunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam edecek.

Törende daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak.

Törenin ardından saat 11.00’da Şehit Öğretmen Uğur Gören’in kabri ziyaret edilecek.

11.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü kutlama mesajı ve “Öğrencinin Gözünden Öğretmen” temalı, öğrencilerin resim-şiir-kompozisyon çalışmalarının sunumu  gerçekleştirilecek.

Saatler 12.40’ı gösterdiğinde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimiz için Sokullu Mehmet Paşa Camii’nde öğle namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutulacak.

Saat 14.00’da ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Youtube hesabından canlı yayınla Öğretmenler Günü programı sunulacak. Programın sunuculuğunu Mürvet Cenik yapacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’in konuşmasının ardından aday öğretmenler adına temsili yemin töreni ve Aday Öğretmen Cemil Kirazlıoğlu ve Emekli Öğretmenler adına Levent Kılıçarslan konuşma yapacak.

Buğra KAYA 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.