Samet Servet, Erişilebilirlik Toplantısı’nda

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kırklareli İl Müdürlüğü’nün Zoom üzerinden online gerçekleştirdiği “Erişilebilirlik Toplantısı’na” katıldı.
Samet Servet, Erişilebilirlik Toplantısı’nda  

  Geniş katılımlı gerçekleşen toplantıda engelli bireyler dahil herkesin binalara, açık alanlara ve ulaşım hizmetlerine başkasına ihtiyaç duymadan erişebilmesi için yapılması gerekenler kapsamlı bir şekilde ele alındı.

 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Uysal, il genelindeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle online platform “Zoom” üzerinden biraraya geldi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen “Erişilebilirlik Toplantısı’nda” engelli bireylere yapılan desteklerden, yapılması gerekenlere kadar çok sayıda konu ele alındı. Toplantıya Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet de katıldı.

 Geniş kapsamlı değerlendirme

 Geniş kapsamlı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda il müdürlüğünün yaptığı çalışmalar anlatıldı. Bunun yanı sıra toplantıda engelli bireylerin toplumsal hayata katılımının önündeki engellerin kaldırılması, başkasına ihtiyaç duymadan güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için yapılı çevrede ve kentsel hizmetlerde fiziksel, mimari, yönlendirici ve bilgilendirici tedbirlerin alınması konuşuldu.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.