Türkiye üçüncüsünden Cihan Erdem’e ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı nın düzenlediği “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu resim yarışmasında Türkiye 3. olan Fehmi Mutlu Ortaokulu öğrencisi Asya Batmaz, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i ziyaret etti.
Türkiye üçüncüsünden Cihan Erdem’e ziyaret  

Milli Eğitim Bakanlığı’nın korona virüs pandemisi sürecinde sağlık çalışanlarının verdiği mücadele ve gösterdiği çabayı anlatmak amacıyla ortaokul öğrencileri arasında düzenlemiş olduğu “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu resim yarışmasında Lüleburgaz Fehmi Mutlu Ortaokulu öğrencilerinden Asya Batmaz, Türkiye 3. Olmuştu.

Asya Batmaz, ailesi ve öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Asya Batmaz’ı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Asya Batmaz’ın bu başarısının Lüleburgaz için onur verici olduğunun altını çizen Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem,öğrencinin ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Müdür Erdem, Asya BAtmaz’a ziyaret sonunda hediyelerini verdi.

 Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:14 tarihinde yazdırılmıştır.