Lüleburgaz’da kar yağışı

Lüleburgazlı vatandaşlar, 27 Ocak 2021 Çarşamba sabahına beyaz bir örtüyle uyandı.
Lüleburgaz’da kar yağışı  

Çarşamba gününden itibaren Trakya’yı ve çevre bölgeleri etkisi altına alan yoğun kar yağışı Lüleburgaz’da da etkisini gösterdi. Sağanak yağışların etkisinde ve havanın yeniden soğumaya başladığı Lüleburgaz’da beklenen kar yağışı Çarşamba gününün ilk saatlerinde gerçekleşti. Kar yağışı öğle saatlerine kadar etkili oldu.

 Hava sıcaklığı ise gündüz 1 dereceye kadar düştü.

 Lüleburgaz’da Sokollu Mehmet Paşa Camii, Kubbeler Altı ve Kongre Meydanı’nda karla kaplanırken ortaya güzel görüntüler çıktı.

 Ekipler teyakkuzda

 Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kar yağışıyla beraber çalışmalara başladı. Ekipler, buzlanmanın önüne geçebilmek için şehrin birçok noktasında tuzlama çalışması yaptı.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alına verilere göre; bugün hava sıcaklığı en yüksek 1, en düşük eksi eksi 5, yarın en yüksek 4, en düşük eksi 7 derece olacak.

 Cumartesi ve Pazar günü ise hava yağmurlu olacak. Cumartesi günü hava sıcaklığının en yüksek 7, en düşük eksi 1 derece olması beklenirken Pazar günü en yüksek 16, en düşük 0 derece olacağı tahmin ediliyor.

 Yaren SEZEN

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 22 Ekim 2024, 13:47 tarihinde yazdırılmıştır.