Lüleburgaz Yağlı Tohumlar’da görev değişikliği

Trakya Birlik Lüleburgaz 261 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Toplantısı dün saat 11.00’de Kooperatif binasında yapıldı.
Lüleburgaz Yağlı Tohumlar’da görev değişikliği  

Görev değişikliğinin yapıldığı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Trakya Birlik Lüleburgaz 261 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanlığı’na Mustafa Balcı, Başkan Vekilliği’ne de  Hüseyin Harpsaslan seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı bırakan Rahim Kurt’un Yönetim Kurulu Üyeliği ise devam etti.

Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Rahim Kurt; “Sağlık sorunlarım nedeniyle görev değişikliği yaptık. Ancak Üst Birlik de Lüleburgaz Kooperatifi’nin de temsil edilmesi için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Trakya Birlik Lüleburgaz 261 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatif Başkanlığı’na seçilen Mustafa Balcı da yaptığı açıklamada; “Rahim Başkanımıza Başkan olarak bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi yine bizimle beraber çalışmaya devam edecek.” dedi.

Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan sonra Trakya Birlik Lüleburgaz 261 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi Yönetim Kurulu şöyle oluştu;

Başkan: Mustafa Balcı, Başkan Vekili: Hüseyin Harphaslan, Yönetim Kurulu Üyeleri: Murat Meriç, Rahim Kurt, Erkan Akan, Ercan Kaya, Selçuk Kahraman-(Müdür-Üye)

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.