Kürşad Yamaner İYİ Parti Genel Merkezi’nde

İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Koordinatörü Kürşad Yamaner, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın’ın takdiri ve Genel Başkan Meral Akşener’in onayıyla İYİ Parti Seçim İşleri Başkan Yarcımcılığı görevine atandı.
Kürşad Yamaner İYİ Parti Genel Merkezi’nde  

Yamaner, bu görevi İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru, Genel idare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş ve Dursun Çolak ile beraber yürütecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş “Seçim İşleri Başkanımız Sn. MEHMET TOLGA AKALIN'ın takdiri, Genel Başkanımız Sn. MERAL AKŞENER Hanımefendinin olurlarıyla İYİ Parti genel merkezimizde SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI görevine atanarak Ankara’da bir Kırklareli’li olarak gururumuz olmuştur.

Sürekli sahada halkın içinde çalışan insanlığın her zaman siyasetten üstün tutulması gerektiğini anlatan YAMANER bir Kırklareli’li olarak Ankara’da İYİ PARTİ Genel Merkezimizde temsilcimiz olacaktır.

Ankara’da genel Merkez düzeyinde Kırklareli’den tek temsilcimiz olan Kürşad YAMAMER’e yeni görevinde kendisine başarılar diliyor Milletimiz ve partimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Ekim 2024, 05:32 tarihinde yazdırılmıştır.