Beşir Derneği’nden sokak hayvanlarına mama desteği

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok yerine yardım faaliyetleri gerçekleştiren Beşir Derneği’nin Lüleburgaz temsilciği, ilçemizdeki sokak hayvanlarına yem ve mama desteğinde bulundu.
Beşir Derneği’nden sokak hayvanlarına mama desteği  

Beşir Derneği ekiplerinin Türkiye’nin dört bir köşesinde sürdürdüğü sokak hayvanlarına yardım çalışmaları devam ediyor.Dernek temsilciliği son olarak Lüleburgaz’daki sokak hayvanlarına yem ve mama desteği faaliyeti gerçekleştirdi.

Beşir Derneği yetkilileri konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada “Beşir Derneği olarak varlıkları ile dünya hayatımızı süsleyen ve tefekkür kaynağımız olan sokaktaki can dostlarımıza yönelik sürdürmüş olduğumuz faaliyetler kapsamında Lüleburgaz’ımızın şehir merkezindeki kuşlara yem verdik.

İnsanlığın huzur ve mutluluk dolu yarınlarının aynı gök kubbe altında yaşadığımız tüm canlıların varlığının devamıyladır. Beşir Derneği olarak sokak hayvanlarına yönelik sürdürdüğümüz çalışmalar önümüzdeki günlerde de devam edecek. Derneğimizin tüm sokak hayvanlarına yardım çalışmalarının bir parçası olarak gerçekleştirdiği yem ve mama desteği çalışmalarını Beşir Derneği internet sitesi ve sosyal medya ağlarından takip edebilirsiniz.” dediler.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 22 Ekim 2024, 07:32 tarihinde yazdırılmıştır.