KTSO Başkanı Ilık “Yeşilay, hiçbir karşılık beklemeden yardım elini uzatıyor”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan “Yeşilay Haftası” dolayısıyla yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
KTSO Başkanı Ilık “Yeşilay, hiçbir karşılık beklemeden yardım elini uzatıyor”  

İnsan onurunu ve saygınlığını temel alarak, toplumu ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için 1920 yılından bu yana; gençlerimizin geleceğinin kararmasına sebep olan ve manevi değerlerimizden bizleri günbegün uzaklaştıran zararlı alışkanlıklara karşı Yeşilay’ın göstermiş olduğu mücadele yadsınamaz bir gerçektir.

Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından Yeşilay, bağımlılıkla mücadelede dünyaya örnek, lider sivil toplum kuruluşu olma hedefiyle alkol, tütün, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılığıyla istikrarla, samimiyetle ve bilimsel metotlarla mücadele ediyor. Yeşilay hiçbir karşılık beklemeden insanları bilgilendirerek, yardım elini uzatmaktadır.

İnsanlarımızın bağımlılıklara karşı korunması ölümlerden ve bunalımlardan ve ailelerin yıkılmaktan korunması anlamına gelir. Yeşilay Cemiyeti bunu sağlamak için çalışmayı kendine ülkü edinmiştir. Onun önemi buradadır. Bunun için bütün kurum ve kuruluşların Yeşilay’ı desteklemesi aile varlığımızın dolayısıyla Devletimizin ve Milletimizin geleceğinin teminat altına alınmasındaki görevlerin yapılmasını desteklemesi demektir.

Bağımlılıkla mücadelemizdeki özverili çalışmalarından dolayı Yeşilay’ımızın 101. Kuruluş Yıldönümü’nü ve bu yola gönül verenlerin “1-7 Mart Yeşilay Haftası”nıkutluyor, bu anlamlı ve zorlu yolda tüm Yeşilay çalışanlarına başarılar diliyor, ahirete irtihal eden tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf KTSO

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 21 Ekim 2024, 14:42 tarihinde yazdırılmıştır.