AK Parti’den 8 Mart programı

AK Parti Lüleburgaz Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar Günü olması dolayısıyla program düzenlendi.
AK Parti’den 8 Mart programı  

Düzenlenen programa AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Mücahit Murat Şahin, Kadın Kolları Başkanı Neşe Kiraz Arıcı, Gençlik Kolları başkanı Abdussamed Kayalı, İlçe Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolu üyeleri olmak üzere tüm ilçe teşkilatı katılım sağladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirilip; hastanede tedavi görmekte olan hasta, ziyaretçi ve sağlık çalışanları kadınların bu özel gününü kutladılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Av. Mücahit Murat Şahin; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret ettiğimiz hastane personelimize pandemi sürecindeki özverilerinden dolayı teşekkür ettik. Hastalarımıza sabırlı olmalarını temizlik ve hijyen kurallarına riayet etmelerin gerektiğini söyleyip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Lüleburgazlı hemşehrilerimizle aynı havada teneffüs etmek, dertleriyle dertlenmek, çözüm sunmak bizim vazifemizdir.

Bizler her ne olursa olsun, acılı günlerinde de mutlu günlerinde de vatandaşımızın yanında, yakınında olmaya devem ediyoruz, edeceğiz” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 21 Ekim 2024, 12:47 tarihinde yazdırılmıştır.