Vali Bilgin, Kadınlar günü programına katıldı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olması dolayısıyla eşi İlknur Bilgin ile birlikte düzenlenen etkinliklere katıldı.
Vali Bilgin, Kadınlar günü programına katıldı  

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenlenen etkinlikler kapsamında Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Eşi İlknur Bilgin ile birlikte, ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle başta şehit ve gazi annelerimiz ile şehit ve gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımız adına Mercan Hatıra Ormanında fidanları toprakla buluşturdular. Fidan dikimi sonrası Vali Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte programa katılan kadınlarımıza çiçek vererek, kadınlar gününü kutladılar.

Hatıra Ormanında gerçekleşen fidan dikiminden ardından Vali Osman Bilgin, Eşi İlknur Bilgin ile birlikte Kırklareli Merkezde Taksi şoförlüğü yapan İlknur KURTTEKİN'i çalıştığı Taksi durağında ziyaret ettiler. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak çiçek verdiler.

Vali Bilgin son olarak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Birimlerince, İçişleri Bakanlığımızca yürütülen Kadın Acil Destek İhbar Sistemi Projesi (KADES) Uygulamasının tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarının yapıldığı, İstasyon Caddesinde bulunan standları eşi İlknur Bilgin ile birlikte ziyaret etti.

 

Standlarda proje tanıtım faaliyetinde bulunan kadın görevlilerimize ve KADES projesi ile ilgili bilgi almak için standları ziyaret eden kadınlarımıza çiçek vererek, kadınlar gününü kutladılar.

 

Buğra KAYA

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 21 Ekim 2024, 10:42 tarihinde yazdırılmıştır.