Burgaz Meze açıldı

Burgaz Meze, Mart 2021 Cuma günü gerçekleşen açılışla Yeni Mahalle Emrullah Efendi Caddesi No 24/B adresi, Miyansera yanında hizmet vermeye başladı.
Burgaz Meze açıldı  

Sibel Karaoğlu tarafından Lüleburgaz’a kazandırılan işletme, tamamen ev yapımı ürünleri ve mezeleriyle Lüleburgaz halkının hizmetine açıldı. 12 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00’da gerçekleşen açılışa Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Gökdeniz Sezer, Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman, CHP İlçe Yönetimi, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nükhet Tufan Cebelli, İYİ Parti İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş ve davetliler katıldı.

Belediye Başkan Vekili Gökdeniz Sezer, Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Yaman açılış kurdelesini kesmesiyle işletmenin açılışı yapıldı.

Başkan Vekili Sezer ve Oda Başkanı Nihat Yaman, işletmeyi ve ürünleri inceledikten sonra işletme sahibi Sibel Karaoğlu’yla sohbet ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Burgaz Meze’de, birbirinden lezzetli  ev yapımı yiyecekler, mezeler, zeytinyağlılar, aperatifler Lüleburgaz halkının damak tadına uygun olarak satışa sunuluyor.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 21 Ekim 2024, 10:54 tarihinde yazdırılmıştır.