Filika Medya’dan özel çocuklar için yeni projeler

Filika Medya ve Organizasyon Şirketi, DansTrakya Dans Okulu ve Özel Irmak Rehabilitasyon Merkezi tarafından özel çocukların sosyal yaşamda daha sık yer alabilmesi için yeni projeler üretildi.
Filika Medya’dan özel çocuklar için yeni projeler  

Özel çocukların anlatıldığı filmin galası için hazırlık yapan Filika Medya Organizasyon, çalışmalarını sürdürüyor.

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Filika Medya Organizasyon Şirketi, özel çocukları anlatan ve oyuncu kadrosunda özel çocuklara yer verdiği “Biz de Sizin Gibiyiz” farkındalık filminin ardından DansTrakya Okulu Eğitmeni Sedat İşbilen eşliğinde Özel Irmak Rehabilitasyon Okulu öğrencilerinden oluşan kadroyla folklor ekibi oluşturuldu.

Firmanın kurucusu Dilek Çakır’ın girişimleriyle hayata geçirilen projeyle özel çocukalrın sosyal hayata katılımı amaçlanırken bunun yanı sıra Irmak Rehabilitasyon Okulu’nda fotoğrafçılığa yetenekli dört öğrenci seçilerek kulüp kuruldu. Elif İzci ve İbrahim Orbay’ın gönüllü olduğu proje için Nisan ayında fotoğraf çekimleri planlandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Filika Medya ve Organizasyon Şirketi Kurucusu Dilek Çakır “Özel çocuklar için Trakya’da kültür,sanat ve spor alanında başlatmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda birlik olup çekmiş olduğumuz Biz de sizin gibiyiz farkındalık filmimizden sonra Irmak Rehabilitasyon Merkezi ve DansTrakya işbirliğiyle öğrencilerden folklor ekibi oluşturduk. Daha sonrasında fotoğrafçılık alanında yetenekli öğrencilerimizi Kurum Müdürü Tijen Kandemir eşliğinde belirleyip fotoğraf çekimleri planladık. Projelerimize destek veren ve yer alan Sedat İşbileniTijen Kandemir, Elif İzci ve İbrahim Orbay’a teşekkür ederiz.” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 21 Ekim 2024, 09:30 tarihinde yazdırılmıştır.