Kaymakam Yüce’den kan bağışı kampanyasına destek

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 24-25 Nisan tarihlerinde Türk Kızılayı tarafından Kongre Meydanı’nda kurulan kan bağışı çadırına gelerek kan verdi.
Kaymakam Yüce’den kan bağışı kampanyasına destek  

Türk Kızılayı Lüleburgaz Kan Alma Merkezi ile Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından Covid-19 salgınının etkileri nedeniyle kan stoklarının azalması ve kan ihtiyacının oluşmasıyla 24-25 Nisan 2021 tarihlerinde Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda kan bağışı çadırı kuruldu. Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce de eşi Mina Yüce ile birlikte kan vererek düzenlenen kampanyaya destek oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız “Pandemi ve Ramazan ayının etkisi ile kan bağışlarında azalma yaşandığından kan stoklarımızı orumak ve hastalarımızın artan kan/plazma ihtiyacını karşılamak için tüm sağlıklı bireyleri kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışlarımız iftardan sonra da devam ederken Covid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan hafta sonu kan bağışı yapacak kişiler https://kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiRandevu adresinden online randevu alarak kısıtlamadan muaf oluyorlar” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.