AK Parti’den muhtarlara ziyaret

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Mücahit Murat Şahin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz’ın mahalle muhtarlarını ziyaret etti.
AK Parti’den muhtarlara ziyaret  

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Mücahit Murat Şahin, tüm kademe teşkilat mensupları ile beraber pandemi nedeniyle yaşanan zorlu sürecin ardından normalleşme sonrası Lüleburgaz mahalle muhtarlarını ziyaret etti. İlçe Başkanı Şahin, muhtarların gündemle alakalı görüşlerini dinleyip istişarelerde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin; “Ziyaret ettiğimiz değerli muhtarlarımızdan hemşehrilerimizin sorunları ve bu süreçte vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamadaki izledikleri yolu, zorlandıkları mevzuları dinlediklerini, devletimizin sağladığı olanaklar ile sıkıntılı dönemin yükünü bir nebzede olsun azaltmaya çalıştıklarını muhtarlarımız bizlere ilettiler.” dedi.

İlçe Başkanı Av. Mücahit Murat ŞAHİN muhtar ziyaretlerinin devam edeceğini vurguladı.

Kırıkköy’e taziye ziyareti

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Mücahit Murat ŞAHİN, Teşkilat mensupları ile Kırıkköy Eski Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan'ı ziyaret ederek, vefat eden oğlu merhum Tolga Gürkan için başsağlığı dileklerini ilettiler.

Fuara ziyaret

Lüleburgaz'da düzenlenen 9. Trakya Hayvancılık, Tarım, Süt Ürünleri, Tohum ve Gıda Fuarı, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti İlçe Başkanı Av.Mücahit Murat Şahin, Kadın Kolları Başkanı Av.Neşe Kiraz Arıcı , Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı, , İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu ve Tüm Kademe Teşkilatları ile ziyaret edildi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.