Özkan: Hedefim esnafa anası babası gibi yardımcı olmak

Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, “Hedefim Lüleburgaz Esnafı’na anası –babası gibi yardımcı olmak. En kötü gününde yanında olmak” dedi.
Özkan: Hedefim esnafa anası babası gibi yardımcı olmak
Ertan BAYER-En büyük dileğinin ise Lüleburgaz’da hiçbir esnafın tefeci eline düşmemesi olduğunu belirten Fahri Özkan “Ben görevde olduğum sürece Lüleburgaz Esnafı, korkmasın. En büyük dileğim tüm esnaf arkadaşlarımızın yaşadıkları ekonomik sıkıntıları tefeci eline düşmeden atlatmaları” dedi.
Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 9 Şubat’ta yapılan Mali Genel Kurul’da kooperatifin ekonomik bilançolarını ortaklarına aktaran Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özkan, kooperatif üyelerinin büyük ilgisi ile karşılaşmıştı.
Genel Kurul sırasında bazı kooperatif ortakları Fahri Özkan’ın önünü kesip “Sağ ol başkanım. Senin bana yaptığını anam-babam yapmadı. Beni tefecilerin elinden kurtardın” diyerek teşekkür etmişlerdi.
Genel Kurul’un ardından konuştuğumuz Lüleburgaz Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özkan, “Hedefim Lüleburgaz Esnafı’na anası –babası gibi yardımcı olmak. En kötü gününde yanında olmak” dedi.
En büyük dileğinin ise Lüleburgaz’da hiçbir esnafın tefeci eline düşmemesi olduğunu belirten Fahri Özkan “Ben görevde olduğum sürece Lüleburgaz Esnafı, korkmasın. En büyük dileğim tüm esnaf arkadaşlarımızın yaşadıkları ekonomik sıkıntıları tefeci eline düşmeden atlatmaları” dedi.
İş hayatının inişli çıkışlı olduğunu herkesin başına zaman zaman istemediği şeylerin gelebileceğini de belirten Başkan Fahri Özkan “Ben Lüleburgaz’da esnafımızı tanırım. Kimin ne olduğunu da bilirim. Dara düşen arkadaşlarımızın durumları da bana ulaşır. Kooperatifimiz yaklaşık 500 bin lira kar yaptı. Ama kooperatiflerin görevi sadece kar yapmak değil, kötü anında da ortaklarının yanında olmaktır. Bel Kooperatif’te olduğum sürece Lüleburgaz esnafının yanında olduğumu bir kez daha söylüyorum Yasaların el verdiği ölçüde durumu kötü olan arkadaşlarımızı düze çıkarana kadar mücadelemiz sürecek” dedi.
 
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.