Üye alımları başladı

Lüleburgaz Türk Halk ve Sanat Müziği Derneği Başkanı olan ve aynı zamanda Gündoğu Mahallesi Muhtarı İlhan Keskinkaya, derneğin yeni sezon koro çalışmalarına 2022 yılı itibariyle başlayacağını bildirdi ve katılmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.
Üye alımları başladı  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Dernek başkanı İlhan Keskinkaya, derneğin yeni sezon faaliyetleri kapsamında Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarının oluşturulacağını belirterek üye alımlarına başlayacaklarına belirtti.

 

Çalışmaların 2022 yılı başında Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde gerçekleştirileceğini ifade eden Keskinkaya; “Çalışmalarımıza katılmak isteyen sanatseverler, ayrıca müzik aleti çalan veya çalmayı öğrenmek isteyenler derneğimize Aralık ayı sonuna kadar üye olabilirler. Müzik çalışmalarımız iki dalda olacak, isteyen Halk Müziği, isteyen Sanat Müziği, isteyen de her iki dalda da çalışmalara katılabilir. Çalışmalarımız haftanın 2 günü Pazartesi ve Cuma olmak üzere LYKA’da olacaktır” dedi.

 

Keskinkaya ayrıca; “Üye olmak isteyenlerin Aralık ayı sonuna kadar 0542 518 26 57 numaralı telefondan bilgi alabilirler” dedi.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Ekim 2024, 15:37 tarihinde yazdırılmıştır.